En blogg om allt som jag gör och upplever
Mitt hår börjar att bli långt och slitet, samt att min färg har börjat att bli tråkig. Vilket betyder att det är dags att besöka min underbara frisör som jag har haft de senaste tio åren. Nu på året när det är många högtider så är det extra viktigt att kunna vara fin i håret. Det bästa med att ha samma frisör under en längre tid är att de vet precis hur man önskar att resultatet ska bli och det är även trevligt då man har blivit bekanta. 

En sak som jag har reflekterat över är att de saknar något kassasystem hos min frisör. De använder enbart en miniräknare och ett pappersblock för att föra anteckningar. Är det vanligt hos frisörer att de kör på frihand eller är det ett klassiskt beteende som hängt kvar hos min frisör?

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt