En blogg om allt som jag gör och upplever

Hemma efter en härlig SPA-upplevelse


skrivet den 07 jun av Felicia, klockan:11:13

Hej!

Nu är jag hemkommen från en SPA-vistelse på ett hotell tillsammans med min mamma. Hon fick nämligen det i mors dags-present av mig för det är hon verkligen värd efter detta tuffa år vi har haft.

Vi åkte i fredagskväll och började med en trerätters-middag på hotellet med tillhörande vin. Vi satt i flera timmar och bara pratade, vilket var så himla härligt. Det är inte ofta vi får de stunderna för oss själva. Våra två liv är väldigt hektiska och det är sällan våra scheman matchar varandra. Därför var det skönt att nu få sitta ner och prata helt ostört bara hon och jag. Mycket mer än så gjorde vi inte under fredagen.

Lördagen började med en riktig lyxig frukostbuffé med färsk frukt och massa annat gott. Sedan var det dags för några spa-behandlingar! Jag tog en helkroppsmassage och mamma tog en ansiktsbehandling. Riktigt nöjda båda två gick vi sedan till relax-avdelningen och njöt av den varma poolen och flera olika typer av bastuar. Mellan varje bastu-besök tog jag dessutom ett dopp i badtunnan med riktigt kallt vatten. Mamma vågade inte badkruka som hon är, det var lite väl kallt tyckte hon. Men jag tyckte bara att det var uppfriskande. Sedan avslutade vi med ännu en middag innan vi åkte hem. En god pasta blev det!

Jag är helnöjd med vistelsen och hoppas att även mamma är glad för presenten. Får nästan bli en tradition det här tror jag!  

 

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt